Badhuset

Vart får barn sin enorma energi ifrån? det va upp för trapporna och ner för rushkanan, spring hopp och bus hela tiden och jag vart trött bara av att titta på barnen.. Alla 3 barnen skötte sig bra tycker jag, det bukar bli en hel del med inte lyssna på mammorna när jag och Johanna slår oss ihop.. efter adet så syndade vi på Mc Donalds.. det är INTE inräknat i min "diet"


Satt i går igen och talade i telefon hur många timmar som helst med Ronnie, vi kan fan prata om exakt allt och det är så skönt, jag saknar han en massa :(

Jag ska åka och träffa han på söndag :D


Jag har multum med saker att ta tag i här hemma, no1 är att slänga in massa saker i förrådet och plocka upp växa sängen till Mila så hon får bli stor nån gång :) helt ärligt så har jag inte dom krafterna just nu eller tid till att göra de..
jag går upp klockan 6, väcker barnen, klär dom, borstar tänder för att vara på dagis no 1  kl 06.30 och dagis no 2 kl 06.50 PRAKTIK sen hämtning av barnen dagis no 2 först kl 15.00 och dagis no 1 kl 15.20.. hinna umgås med sina barn, laga mat och sist natta dom sen är jag fan helt jävla färdig.. sitter vid datorn eller slappar i soffan.. hur fan hinner man och orkar man ta tag i saker hemma!?!? ge mig styrka någon... och lite mer tid..

ett uppdrag jag har nu som jag lovat är att sortera lite i korten och sen framkalla och skicka, hoppas bara att jag får i hop ett gäng med bra kort :)

hola bandola nu e jag trött så det riktigt kliar i ögonen..

krama =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0