Badhuset

Vart får barn sin enorma energi ifrån? det va upp för trapporna och ner för rushkanan, spring hopp och bus hela tiden och jag vart trött bara av att titta på barnen.. Alla 3 barnen skötte sig bra tycker jag, det bukar bli en hel del med inte lyssna på mammorna när jag och Johanna slår oss ihop.. efter adet så syndade vi på Mc Donalds.. det är INTE inräknat i min "diet"


Satt i går igen och talade i telefon hur många timmar som helst med Ronnie, vi kan fan prata om exakt allt och det är så skönt, jag saknar han en massa :(

Jag ska åka och träffa han på söndag :D


Jag har multum med saker att ta tag i här hemma, no1 är att slänga in massa saker i förrådet och plocka upp växa sängen till Mila så hon får bli stor nån gång :) helt ärligt så har jag inte dom krafterna just nu eller tid till att göra de..
jag går upp klockan 6, väcker barnen, klär dom, borstar tänder för att vara på dagis no 1  kl 06.30 och dagis no 2 kl 06.50 PRAKTIK sen hämtning av barnen dagis no 2 först kl 15.00 och dagis no 1 kl 15.20.. hinna umgås med sina barn, laga mat och sist natta dom sen är jag fan helt jävla färdig.. sitter vid datorn eller slappar i soffan.. hur fan hinner man och orkar man ta tag i saker hemma!?!? ge mig styrka någon... och lite mer tid..

ett uppdrag jag har nu som jag lovat är att sortera lite i korten och sen framkalla och skicka, hoppas bara att jag får i hop ett gäng med bra kort :)

hola bandola nu e jag trött så det riktigt kliar i ögonen..

krama =)



SLUT MED FIKA!!

nu vill jag inte veta av nå mer fikande alltså fy fan!! har säkert gått upp ett par kg åtminstonde den här senaste veckan.. och inte har jag hunnit gymma heller... kanske ska ta mitt pick och pack och dra ner till gymmet en sväng idag så man får röra sig lite =)

Ja idag har iaf min kära mamma varit här =) fik mej en tjock kokbok och det är nåt jag önskat mej VÄLDIGT länge för den jag hade har blivit sååååå tråkig.. lite nya tips och ideer är alltid bra =)  ett par as snyggga tavlor fik jag med och sen det gamla vanliga, när man fyller vid påsk så e det ju inte helt otippat att man får ett påsk ägg ;) blommor och en bok med värmande ord =D fast att öppna paketen var ju lätt det bästa hihi.. ja vet att jag är som ett litet barn :P brukar få höra det mellan varven =)

hhar setat och talat i telefonen nu en timme, återigen så gör det mej lika glad varje gång det ringer för jag e nog telefon beroende.. inte bara det utan även godis beroende eller ja socker.. och nikotin beroende, sistnämnda är väl inte särskilt bra men jag kan inte hjälpa det tyvärr... jag har iaf lärt mej att ge fan i att röka när man e på barnkalas.. kan hålla mej hur länge som helst då och det tycker jag att jag ska ha kreds för, för det är jätte jobbigt för mej vissa gånger.. men jag vill inte lukta rök när man kommer in på ett barnkalas, det känns så FEL!!

ja nog om det... Emilia har åkt med mamma till Borlänge och gissa om hon vart lycklig, hon älskar att vara där.. jag ska hämta henne på söndag eftermiddag efter besöket i Falun.. *längtar*
så nu ska jag sortera lite tvätt sen blir det tvätta av i kväll och städning inför morgon dagen.. får hem en del folk på besök, vissa har jag inte träffat på länge så det ska bli riktigt kul =) synd bara att några av de bjudna inte kunde komma men vi får väl planera i hop något en annan gång...

Längtar efter min underbara Jessika som skulle komma men hennes barn är sjuka och cissi ska ju till skärgårn men vi får som sagt hitta på nåt en annan gång..

puss och kram

lite kort bara

Jahaja så är man "tant" nu då :) Neeeh fy så det låter, det kommer jag aldrig bli. NÅGONSIN!! 
Hade Sandra och Tulla här på fika igår.. jag körde latvarianten och köpte en fryst princess hihi..
mamma kommer i morgon på fika och då blir det på "riktigt" så då hoppas jag att man får en liten present iaf ;)

Jag har ju fått presenter av Cissi Tsupukka jue.. jag har fått en plattång/locktång/krustång och löshår, jag har även fått mängder med gratulationer som riktigt värmt i hjärtat  =D
japp jag ska göra mej lite så där extra HET i helgen =D utan att bli för berusad för på söndag ska vara i Falun och träffa lill Ronnie =) utan barn *harkel* ;)

Alltså, utgång på Lördag. Jonathan är hos sin pappa i Sågmyra och Mila ska vara med min bror hos mamma. Jag ska på Solo och dansa till Maskinen =D en toast med räksallad sen taxi hem och sova.. fast nu när jag tänker efter så är nog en promenad att föredra.. man mår så bra dagen efter då.. 

Idag fick vi veta hur lång tid han blir borta.. å det va mej väldans lång tid :( inge skoj men det vart kortare än jag trott iaf så det känns bra..

Ja å sen ja.. jag fägade håret igår, det skulle bli brunt, BRUNT!!!! jag har inte brunt hår utan svart!! hoppas färgen ljusnar snabbt den här gången för så här mörkt ville jag inte ha..

nu har jag hållt Emilia vaken lite väl länge va :) vill så gärna ha sovmorgon imorn..  

God natt...

Telefonsamtal

Mmm igår fick jag mej ett långt telefonsamtal.. nästan 4 ½ timme =D jag som tycker om att tala i fonen blev ju en hel del med glad då =) Det va Ronnie som ringde och vi har ju som sagt tio tusen olika saker att prata om så det kändes bra att vi kunde prata om en del av dessa iaf.. =)
Nu vet jag varför iaf.. tänken är fin men han gjorde det på fel sätt.. sorgligt..

Idag har jag letat som en galning efter bil nyckeln som vart spårlöst försvunnen efter ca 14 timmars letande så hittar jag den helt plötsligt i köket, på ett ställe där jag INTE har lagt den... hmm mila ge tusan i mammas nyckel!! ja jag har lärt mej en läxa, jag kommer aldrig igen lägga den i nåbar höjd för mina barn.. hujeda mej!
ja jag slapp ju iaf räkning på 1500 spänn på en ny nyckel så det känns jävligt bra =D

ne nu ska jag lägga mej i soffan och bara slappna av för det är det sista jag kunnat göra denna dag... ska bli så skönt!!
och i morgon är min stora dag =) jag blir enligt födelsebeviset 27 år men det är lögn ;) förstår ni.. lita aldrig på myndigheter och deras pappersarbete =)

puss och kram

Falun

Igår va en super hektisk dag så fy fan.. Började dagen med att försova mej en timme :S Andra dan på "jobbet", ser mest troligen inte så jävla bra ut va hehe
Åkte till grängesberg iaf där jag fick förbereda för kakling av utemöbler =D i like to kakla..
det tog inte så lång tid iaf och tur va väl det för det är här "stressen" börjar.. ska alltså vara i Falun klockan 13.. slutar 10.30, ska hämta ungarna på dagis i Ludvika (2 olika) åka till "mamma Marie" i Rundberget med dom för att sen hinna till Falun som sagt... Ehh ja jag åkte FÖÖÖÖÖR fort med den stackars bilen mellan Ludvika och Falun :S *harkel* vill inte ens nämna hur fort...  va 5 minuter sen, skiiiit var min enda tanke. betala inte ens parkeringen =/ FY mej! men la 15 kronor på vindrute torkaren i fall, Q- park som det nu så fint heter skulle komma och jag hade väl turen på min sida den här gången.. Iaf så startade inte "mötet" förrän 13.15 så jag som STRESSAT som en galning fick vänta i 10 minuter haha tji fick jag... hann med toa och slänga rätt håret i lugn och ro..

"Mötet" gick som väntat, jag får veta mer om en vecka typ, på Cissis födelsedag för att vara exakt =) Klockan 11.. jag håller tummarna för det bästa beskedet man kan få i detta fall....
Så ingen ringer mej klockan 11 den 9 April för jag e lite uppptagen då =)

Ne nu ska jag sticka i väg och gymma lite innan jag ska hämta barnen, jag fick ju sluta tidigare idag, igen =) hihi vilket bra ställe jag hamnat på...

Puss och kram skumbanan.. eller syns på stan hehe



RSS 2.0