Vrålhett

snacka om vatten svepandes idag alltså.. det har varit så varmt att jag trodde jag skulle smälta bort och jag skulle inte klaga om de hade varit så att jag fått lega på en strand eller åtminstone en gräsmatta och fått lite färg men nej då lilla jag och Emilia har varit till Bomhus i Gävle idag och besökt Ronnie, det var jätte trevligt och träffa han men resan dit och hem va mindre skojj, fy fan va hett.. Emilia sov nästan hela hemvägen. I Hofors stannade vi för glass och vatten påfyllning och så sköljde jag av emilia lite så hon inte skulle bli så varm stackarn..
Vi hann me Ikea också :D JAG ÄLSKAR IKEA SÅ MYCKET..
jag överväger fortfarande om jag ska köpa tvbänken där eller inte... vill gärna ha en ny tv först men ja ne jag vet inte hur fan jag gör..
Vart lite annat skoj där iaf :) och lite ensam tid med emilia behövdes verkligen oxå.. Jonathan ska snart få sin ensam tid, det var länge sen för han oxå ju, nästa helg kanske.. På fredag tar syrran studenten och jag har vetat lääääääänge vad hon ska få =P det är inte alla gånger jag vet det :) mammas dag var det ju idag med.. vart lite fika och ett par någorlunda snälla barn hade jag med.. eller ja, Anders hade jonte och jag emilia men båda har skött sig exemplariskt :D
Imorn har jag lite saker att ta tag i igen.. hemtelefonen och skicka lite grejer på PB.. jag har varit redo för det länge men hade faktiskt helt och hållet glömt bort den.. men jag vill inte ha kvar den längre, den bara ligger där och samlar damm och jag blir lite lätt irriterad för att jag inte vet vart jag ska göra av den..
ne nu är det dags och lägga sej.. trött som faen..  ha det gott :)
God natt

kalasen :)

Nu är båda kalasen överstökade :) jag har haft så mkt att göra inför dom så jag tycker det känns toppen att det är avklarat.. ett par fikare under veckan bara men det är ju ingen match :) Tusen tack för alla toppen bra och fina presenter, känns som ni visste vad som behövdes här hemma :) nu behöver jag inte köpa nåt inför sommaren tihi... tyvärr har jag inte lämnat in kameran än.. ett måste vid tillfällen som dessa :) men johanna hade kamera med sej så jag hoppas hon kan fånga in lite tid och sätta sej vid datorn och skicka över några..

snart är det dags att fundera över vad som ska tas fram till middagen... vi äter klockan 18 så jag har lite tid kvar att fundera på :)

när ungarna somnat ska jag försöka ta tag i mitt uppdrag, kolla fast telefoni.. Ip telefon passar ju inte oss för tillfället har det visat sej :( sorgligt nog eftersom det blir "gratis" för oss... jaja sånt e livet.. man måste försöka tänka ekonomiskt men ibland kommer man inte undan den enklaste och billigaste vägen..

ne nu ska jag städa upp det sista efter jordbävningen som framkallades av ett gäng med busiga barn.. 
 
hejs svejs 

våran nya familje medlem

Som vi har letat efter den perfekta familje medlemen och nu har vi äntligen hittat honom :D i kväll kommer han hem till oss Wieee :D jag tror jag längtar mer än ungarna, dom har nog inte riktigt förstått att vi ska få en kompis till :)
en bild tagen av uppfödaren kan jag ju slänga in och här finns ju syskonen med :)



Och våran är ju självklart den sötaste :) nummer 2 från vänster tihi...
Han ska bli en hoppkanin :) så under veckan blir de till och fixa några hinder :)
så nu är det dags förbereda lite här hemma för våran väns ankomst :D

och fixa med köplistan till kalaset imorn..  törs man ta en promenad till affären med ungarna ?
vi vill ju inte gärna bli dyngblöta och sjuka till imorn :S
ne vi tar bilen så hinner jag med allt.. fan va jag skulle behöva träna..
röda dagar i veckan sabbar verkligen min träning..

hejs svejs :)

Mimmi mus pappas bus :D

I Natt 02.10 2007, kom en ängel ner till denna jord, något så vackert att man knappt kan titta bort.. 
våran prinsessa, Filippa Emilia Sandström blev hela två år i natt :D














Jag vill ge dig

Med en obönhörlig kraft och mjukhet
berör du mitt allra innersta.
Letar dig fram till varje liten vrå.
Dyrkar upp hjärtats låsta rum.
Väcker känslor jag inte trodde fanns.
Väcker mitt slumrande jag.

Jag vill ge dig det finaste jag har.
Jag lägger mitt hjärta i dina händer.
Det är fullt av kärlek.
Det är fullt av längtan.
Jag ger det till dig.
Du gör med det vad du vill.
Mitt hjärta det är ditt.


Mamma och pappa älskar dej något så otroligt mycket vårat hjärta

Grattis Emilia från jonathan




RSS 2.0